De Rally

Bad van Marie

Bad Van Marie speelt De Rally, een interactieve voorstelling. Programmeerbaar als teambuilding of schooluitstap met een brain break als twist.

Samen met je team of klas maakt Bad van Marie een beklijvende wandeling door een druk bevolkte wijk van de stad. Tijdens het spel komt alles en iedereen tot leven. Je ontmoet je bijzondere mensen op onwaarschijnlijke plekken, je komt heel wat te weten over het leven in een stad en alles lijkt bij toeval net iets anders te lopen dan gepland. Acteurs verdwijnen in de menigte en toevallige passanten lijken plots onderdeel van het complot.

Bad van Marie speelt De Rally in verschillende grote steden en triggert hiermee een ‘andere kijk’ op de stad als multiculturele samenleving. In deze spannende tocht vol vragen en uitdagingen nemen verschillende teams het tegen elkaar op. Met behulp van gps-gestuurde tablets worden ze doorheen een vast parcours geleid. Het competitieve aspect van het spel zet iedereen op scherp. Niets is wat het lijkt. alles wat rond je gebeurt, kan een onderdeel zijn van een volgende vraag. En het spel begint. Ondertussen ontvouwt zich ook het theaterstuk zich in de stad. Acteurs worden passanten, passanten worden acteurs. De stad wordt even ons decor en de bewoners onze acteurs.

 

Met dank aan:

 

Credits:

concept: Peter Boelens, Annelies Boelens, Matthias Meersman, Karen Claessens
spel: Peter Boelens, Matthias Meersman, Karen Claessens, Aimé Pongo Pongo, Fernanda Soares, Rodrigo Vissers, Marieke Anthoni, Christiane Janssens

Speelperiode

Speeldagen waarop je als school, kan inschrijven:

  • 1 tot 5 april 2019
  • 23 tot 26 april 2019
  • 6 tot 10 mei 2019
  • 27 tot 31 mei 2019

Reserveren als school contacteer: annelies.boelens@badvanmarie.be

U kan deze voorstelling, met datum naar eigen keuze ook kopen als teambuilding voor bedrijven en pedagogische studiedag

Reserveren als bedrijf contacteer: info@geoteam.be

 

Praktische informatie

Aantal personen:
max 60 leerlingen/volwassenen per dagdeel (max 120/dag), verdeeld in groepjes van +- 5 personen. max 60 leerlingen in de voormiddag en max 60 leerlingen in de namiddag.
Duur:
3 uur, inbegrepen: inleiding- twee uur wandelen- half uur einde
Locatie:
Antwerpen, start aan het Astridplein, ook beschikbaar in Kortrijk en Brussel
Voor wie:
Derde graad, TSO, ASO, KSO. Voor beroeps in overleg. Ook beschikbaar als teambuilding voor bedrijven of pedagogische studiedag voor volwassenen

"Een kleurrijke tocht waar je niet weet wat echt is of wat niet, één waar de achterdeur tevens de voordeur is."

toeschouwer: Lieve van Rousselt

Wil je deze voorstelling bijwonen?

Contacteer ons op +32 468 333 533 of klik hier en stuur een mailtje naar info@badvanmarie.be.