Werk

NIEUWE VOORSTELLING 2018 - Bad van Marie

Studenten staan voor een belangrijke keuze in hun leven. Zij kiezen een studierichting, die keuze wordt vaak gestuurd door een geromantiseerd ideaalbeeld en een gebrek aan informatie. De advocaat in spe droomt van grote assisenprocessen, de brandweerman van heldendaden. Worden onze verwachtingen ingelost of is de realiteit een flauwe afdruk van de droom(job)?

Een groep van 50 toeschouwers wordt ontvangen in het Centraal Station van Antwerpen. Ze krijgen er een hoofdtelefoon gekoppeld aan een audiosysteem. Elke toeschouwer wordt afzonderlijk gegidst. Net zoals je door een museum wandelt en kijkt naar kunstwerken bekijken zij hun omgeving (Human Zoo). 50 toeschouwers komen uiteindelijk terecht op 50 verschillende plekken waar mensen zitten te werken. Een bureau bij bosbeheer, een vergadering bij de Vlaamse waterwegen, koffie bij kind en gezin, giraffen voeden in de zoo, etc. De deelnemers nemen niet deel aan het werk maar observeren.

Bad van Marie geeft met deze voorstelling antwoorden op vragen rond werken in de 21ste eeuw en biedt de student een inkijk achter de schermen.

 

Deze voorstelling gaat door op het Kievitplein, In de overheidsgebouwen van de Vlaamse overheid ism KMSKA, Museum van Schone Kunsten en de provincie Antwerpen

 

Credits:

Bad van Marie

Speelperiode

Werk, in de 21 ste eeuw gaat in première van 26 tot 30 november 2018, wordt hernomen van 4 tot 29 maart 2019

Praktische informatie

Aantal personen:
max 50 leerlingen/volwassenen per dagdeel, 100 leerlingen/volwassenen per dag
Duur:
90 minuten
Locatie:
Antwerpen (Centraal station)
Speelperiode:
november 2018 - maart 2019
Voor wie:
Derde graad, TSO, ASO, KSO. Voor beroeps in overleg. Ook beschikbaar voor volwassenen (pedagogische studiedag) of voor bedrijven

Wil je deze voorstelling bijwonen?

Contacteer ons op +32 468 333 533 of klik hier en stuur een mailtje naar info@badvanmarie.be.