Werk

NIEUWE VOORSTELLING - Bad van Marie

Wat als ‘op een dag vind je de job van je leven’ achterhaald blijkt? Wat betekent een diploma (nog)? Kunnen we niet beter ons hele leven blijven studeren en herbronnen? Door de snelle digitale en technologische evolutie verandert onze opvatting over werk. Eén waarvan de invulling nog erg onduidelijk is. Welke vaardigheden worden er in de toekomst nog van werknemers verwacht? Wat doen we met de voorspellingen dat men in de toekomst nog amper zal moeten werken? Wat met de vrijgekomen tijd? Als het weekend langer duurt dan de werkweek, creëren we dan opportuniteiten of slaat de verveling toe?

Een groep van 50 toeschouwers wordt ontvangen in het Centraal Station van Antwerpen. Ze krijgen er een hoofdtelefoon gekoppeld aan een audiosysteem. Een stem gidst de deelnemers richting Kievitplein. Iedereen heeft een ander parcours en is eigenlijk op weg naar ‘zijn werk’. Zoals je door een museum wandelt en kijkt naar kunstwerken, zo bekijken zij hun omgeving (Human Zoo).

Bad van Marie brengt 50 toeschouwers naar 50 verschillende werkplekken. Het audiosysteem gidst de toeschouwes naar real life en persoonlijke plekken. De deelnemers nemen niet deel aan het werk maar observeren. Gaandeweg worden ze -onbewust- ook figurant in elkaars luisterspel.

Werk van Bad van Marie start in het Centraal station en  gaat verder op het Kievitplein, In de overheidsgebouwen van de Vlaamse overheid ism KMSKA, Museum van Schone Kunsten en de provincie Antwerpen

https://klara.be/theater-over-ons-dagelijks-werk?

 

 

Met dank aan:

 

Credits:

Bad van Marie

Speelperiode

‘Werk’  van Bad van Marie wordt hernomen van 11 tot 29 maart 2019

13 en 20 maart 2019 – 14u – vrije voorstelling – 15€ p/p – start in het Centraal station te Antwerpen

Tickets via Bad van Marie

Reservatie voor scholen, bedrijven of voor de vrije voorstelling via annelies.boelens@badvanmarie.be

 

Praktische informatie

Aantal personen:
max 50 leerlingen/volwassenen per dagdeel, 100 leerlingen/volwassenen per dag
Duur:
90 minuten
Locatie:
Antwerpen (Centraal station)
Speelperiode:
november 2018 - maart 2019
Voor wie:
Derde graad, TSO, ASO, KSO. Voor beroeps in overleg. Ook beschikbaar voor volwassenen (pedagogische studiedag) of voor bedrijven

Wil je deze voorstelling bijwonen?

Contacteer ons op +32 486 487 014 of klik hier en stuur een mailtje naar info@badvanmarie.be.