au bain marie

Bad van Marie vindt teambuilding opnieuw uit!

Het theatergezelschap Bad Van Marie bestaat meer dan 20 jaar en wil in 2021 zijn expertise in belevings- en locatietheater inzetten voor uw bedrijf.  Hun voorstellingen spelen zich af op onverwachte en bijzondere locaties en confronteren het publiek met een spel dat de grens opzoekt tussen fictie en realiteit.

De groepsactiviteit start, de situatie is gekend maar de omstandigheden zorgen voor een hilarische wending. Geen menselijke piramides bij Bad van Marie, wel een schijnrealiteit die de groep uit zijn comfortzone haalt.

Door deze verrassende – want niets is wat het lijkt – interactieve aanpak worden de deelnemers meegezogen in onbekende, maar fascinerende (werk) omgevingen. Uiteraard wordt er veel gelachen, maar het is vooral de vernieuwde blik op zichzelf, elkaar en de omgeving die het langst blijft doorwerken.

Er is op het moment 1 voorstelling beschikbaar: ‘De Rally’

Bad Van Marie vindt teambuilding opnieuw uit! No joke.

Voor de creatie van onze teambuildings werken wij steeds samen met experten uit hun vakgebied.  Dankzij onze samenwerking met Content’Ment is er ook een mogelijkheid om aanvullende inhoudelijke programma’s te organiseren.