Bedding Inc.

Home far away from home

Hoe dwangmatig reizen we? Uit welgemeende interesse? Uit hang naar verrassing? Of om er bij te horen en mekaar af te troeven met de strafste verhalen?

De reiziger anno 2011 wil niet alleen alles beleven, hij wil ook  ‘gesoigneerd’ worden. Hij wil zich graag inleven in uitzonderlijke en zelfs schrijnende situaties, als hij ’s avonds maar gezellig kan napraten met medereizigers in een comfortabel hotel met een glaasje wijn en een lekkere biologische maar niet te pikante maaltijd die op een hygiënische manier is klaargemaakt.
Het heuptasje van de jonge wereldreiziger is stilaan even gevuld als de handtas van de gemiddelde Benidormtoerist. Kan men nog spreken van reizigers of zijn we intussen allemaal toeristen? Iedereen samen op hetzelfde pad met The Lonely Planet.
Nochtans vermag verbeelding veel. Georges Sand sprak de fameuze woorden: ‘Mes plus beaux voyages, je les ai faits en pantoufles.’

In samenwerking met Bedding Incorporated voert Bad van Marie een onderzoek naar uw reisgedrag. De eerste resultaten van het onderzoek  zijn nu gekend en geven zeer verrassende conclusies.

Credits

Met: Alyson Pedrao, Bart Hollanders, Emmanuel Fuentebella, Katrin Lohman, Kris Lenders, Maurice van Tiggel, Nikee Isimail, Ruth Lamers, Sandrita van Kemzeke, Elisabeth Cluzel
Regie en concept: Peter Boelens en Stef De Paepe
Tekst: Peter Boelens en Stef De Paepe
Productie: Annelies Boelens
Camera: Koen Desaeger
Montage: Koen Desaeger en Tine Robberecht
Techniek: Koen Desaeger

Wil je deze voorstelling bijwonen?

Contacteer ons op +32 486 487 014 of stuur een mailtje naar info@badvanmarie.be