teambuilding au bain marie

Ontsnap uit de voorspelbaarheid van de escape rooms en vind een alternatief voor uw after work drink, citygame, museumbezoek of keynote speech.

Het unieke aanbod van Bad van Marie speelt zich af op onverwachte en bijzondere locaties en confronteert het publiek met een spel dat de grens opzoekt tussen fictie en realiteit.  

Het theatergezelschap Bad Van Marie bestaat meer dan 20 jaar en wil nu zijn expertise in belevings- en locatietheater inzetten voor uw bedrijf.  Geen menselijke piramides bij Bad van Marie, wel een schijnrealiteit die de groep uit zijn comfortzone haalt.

Door deze verrassende aanpak – want niets is wat het lijkt – worden de deelnemers meegezogen in onbekende, maar fascinerende werelden. Uiteraard wordt er veel gelachen, maar het is vooral de vernieuwde blik op zichzelf, elkaar en de omgeving die het langst blijft doorwerken.

Bad Van Marie vindt teambuilding opnieuw uit, no joke

Voor de creatie van onze teambuildings werken wij steeds samen met experten uit hun vakgebied.  Dankzij onze samenwerking met Content’Ment is er ook een mogelijkheid om aanvullende inhoudelijke programma’s te organiseren.

Theater voor bedrijven


Stairway to heaven

Vanaf 2022 verdwaal je met je bedrijf in het gloednieuwe Koninklijke Museum voor Schone Kunsten van Antwerpen. Bad van Marie nodigt jullie uit voor en achter de schermen van het museum.  Een gidstour waarin de poetshulp even belangrijk wordt als de Vlaamse meesters.
Meer over deze voorstelling Stairway to heaven

Theater als teambuilding? Bedrijven vertellen over hun ervaring.

Ook zin in een leuke teambuilding?