Marika

Bad van Marie

Marika zit bij haar vaste babysitpost. Een bijverdienste naast haar opleiding in de dramatische kunsten. Wat kan er allemaal op zo’n avond door het hoofd van deze bijna afgestudeerde ronddwalen? Vanuit haar opleiding wordt ze gedwongen tot een kritische kijk op de wereld, maar dit blijkt niet altijd een even positieve uitwerking op haar te hebben. Ze lijkt de realiteit enkel nog op een obsessieve, analytische manier te kunnen benaderen.

Haar babysitavonden zijn de perfecte gelegenheden om zich binnen te dringen in deze huiselijke, afgesloten nestjes om van daaruit grondige en perfectionistische studiecases te maken over de mensen, zichzelf en de toekomst.

 

 

Credits:

Spel: Marika Matthijs, Gert Van Hoogten, Annelies Boelens & Daantje Kuypers
Regie: Peter Boelens
Film: Tine Robberecht & Koen De Saeger

Warning: Undefined property: stdClass::$pageInfo in /customers/e/e/5/badvanmarie.be/httpd.www/wp-content/plugins/fluid-video-embeds/fluid-video-embeds.php on line 681 Warning: Attempt to read property "totalResults" on null in /customers/e/e/5/badvanmarie.be/httpd.www/wp-content/plugins/fluid-video-embeds/fluid-video-embeds.php on line 681

Wil je deze voorstelling bijwonen?

Contacteer ons op +32 468 333 533 of klik hier en stuur een mailtje naar info@badvanmarie.be.