Ziel

Bad van Marie

De mens is met uitsterven bedreigd, dat weten we allemaal. Als er nu geen drastische maatregelen worden getroffen zal de menselijke soort volledig verdwijnen. Twee hersenspecialisten, voeren een baanbrekend onderzoek, waaruit blijkt dat we onze hersenactiviteiten kunnen controleren en sturen doormiddel van een door hen ontwikkelde medische module. Door een gerichte bestraling van de rechter hersenkwab wordt ons menselijk gedrag beïnvloedt, waardoor het eigenbelang ondergeschikt wordt aan het voortbestaan van ons aller moeder: de Aarde.

We zijn beland in een cruciaal stadium van het onderzoek. Na het testen op proefdieren zoals muizen, mollen en olifanten, zijn beide neurologen nu op zoek naar proefpersonen.

Dit experiment wordt het keerpunt in de menselijke geschiedenis. Wie is er bereid om tegen betaling deel te nemen?  Tot nog toe is het volledig ongevaarlijk en treden er geen noemenswaardige bijwerkingen op. Geef ons de kans u te overtuigen. En u geeft de mensheid de kans om te overleven. Wie durft?

 

 

Credits:

Spel: Jo Jochems en Manoe Frateur
Regie: Peter Boelens
Concept: Bad van Marie , Jo Jochems en Manoe Frateur

Tags:

Notice: Undefined property: stdClass::$pageInfo in /customers/e/e/5/badvanmarie.be/httpd.www/wp-content/plugins/fluid-video-embeds/fluid-video-embeds.php on line 681 Notice: Trying to get property 'totalResults' of non-object in /customers/e/e/5/badvanmarie.be/httpd.www/wp-content/plugins/fluid-video-embeds/fluid-video-embeds.php on line 681

Speelperiode

Speeldata op aanvraag

Praktische informatie

Aantal personen:
tot 100 leerlingen
Duur:
1 uur
Locatie:
Op school of in de schouwburg
Speelperiode:
Op aanvraag
Voor wie:
derde graad secundair, TSO, ASO, KSO, BSO

"Ik heb echt genoten, en ja de wereld verbeteren begint bij jezelf!"

Leerkracht: Laura Vliegeren

Wil je deze voorstelling bijwonen?

Contacteer ons op +32 468 333 533 of klik hier en stuur een mailtje naar info@badvanmarie.be.